​Ring til os på

tlf.: 97 98 19 29

​Hårprodukter

Foruden disse produkter, indeholder Hårologisortimentet også styling-og finishprodukter, serum som anvendes til individualisering af shampoo og kurer, kosttilskud og alt hvad der er behov for til den professionelle hårpleje i salonen.

​FIL

Produkterne til dig med hydrofilt (fugtighedselskende) hår. Har du tyndt, fint hår som tiltrækker fugtighed, nemt bliver fladt og filtrer efter hårvask. Da er dit hår sansynligvis hydrofilt. Hydrofilt hår behøver at blive bygget op. Derfor indeholder produkterne i denne serie, styrkende aminosyrer og mange andre beskyttende substanser.

​FOB

Produkterne til dig med hydrofobt (fugtighedsafvisende) hår. Du har oftest groft,hårdt og sprødt hår, som tørrer hurtigt og er svært at forme. For at gøre håret smidigere og mere formbart, indeholder produkterne i denne serie frem for alt effektivt fugtgivende emner.

​FIL & FOB

Passer til alle hårtyper - både hydrofilt og hydrofobt. Bliver dit hår let fladt og livløst? Her finder du anvendelige produkter, med såvel kosmetisk som strukturopbyggende effekt.

​HAIR&SCALP

Hair & Scalp - serien indeholder specialprodukter til hår og hovedbund. Til dig som eksempelvis har ekstra følsom hovedbund eller behøver en dybderengøring af håret.

​Firmainformation

Klippe Studiet

CVR: 21402281

adresseinformation

Kirkebyvej 16, Nors

7700 Thisted

kontaktinformation